25 FEBRUARI 2018 aMEEZING JAZZBAND

 

aMEEZING Jazzband 2018

Jasz Arneville 25 februari juiste versie

 

 

Zondag 25 februari 2018,

van 14.30 tot 17.30 uur

optreden van de aMEEZING JAZZBAND

in Hotel Arneville te Middelburg.

Dit optreden wordt georganiseerd door:

JAZZ ACTIVITEITEN STICHTING ZEELAND

Geachte JASZ donateur, beste jazz vrienden,

JASZ zou JASZ niet zijn als wij u óók deze keer weer geen primeur zouden bieden! Voor zover wij hebben kunnen nagaan organiseerden wij nog nooit een concert waarbij wij u vroegen om ook actief mee te doen. Het optreden dat wij deze zondag voor u inpetto hebben is in navolging van de, door de ons welbekende Harry Kanters, in december j.l. georganiseerde en zeer succesvolle Sing-Along jazzmiddag in de achterzaal van “Boerke Verschuren”, de oudste jazzclub in Breda. De speciaal hiervoor samengestelde “aMeezing Jazzband” speelt allerlei jazz liedjes en u als bezoeker wordt van harte uitgenodigd uit volle borst mee te zingen. Om u hierbij behulpzaam te zijn worden de teksten geprojecteerd op schermen en het repertoire omvat bekende songs als “It’s a Long Way to Tipparary”, Bei Mir Bist du Schön” en “Fly me tot the Moon” om maar enkele te noemen. Maar ook songs uit het “Ramblers” repertoire, Vera Lynn, zelfs Country maar ook Nederlandstalige liedjes zoals van Eddie Christiani komen aanbod. Dit alle onder de bezielende leiding van vader en dochter Kanters. En mocht er al twijfel bestaan of de sfeer er wel goed in zal zitten, de gangmaker pur-sang, zanger, trompettist en entertainer Henk van Belkom staat garant voor een middag vol muzikale verwennerij waarbij de vrolijke kwinkslag niet zal ontbreken.

Toegangsprijzen: Donateurs € 7.50 p.p., niet-donateurs € 15.00 p.p., introducees eenmalig € 7,50 p.p.

 

Na afloop is er weer zoals gebruikelijk een JASZ menu. Wilt u hier gebruik van maken, dan dient u dit uiterlijk donderdag 22 februari te reserveren,

bij voorkeur per e-mail naar info@jasz.nl, of per telefoon bij uw secretaris Hans van Kervinck (06-247 850 82).

Ook kunt u zich aanmelden bij uw voorzitter Ron Geiger (0118-46 29 04).

De kosten per menu zijn nog altijd slechts € 12,50 p.p.

 

Graag zien wij u op zondag 25 februari 2018 om 14.30 uur in Hotel Arneville om te genieten van dit bijzondere concert. U bent van harte welkom !

 

 

 

Agenda voorjaar 2018:

25 februari 2018: The aMEEZING Jazzband    

25 maart   2018: Ol’Stars Jazzband